Op welke problemen moet worden gelet in de productielijn van de kunststofbrekermachine

Вplastic crusher machine |productielijn, moeten operators aandacht besteden aan de grond om uitglijden en vallen te voorkomen, aandacht besteden aan ongevallen met elektrische schokken, aandacht besteden aan het plastic stof dat wordt gegenereerd tijdens de werking van de plastic onderdelen die door de p worden verpletterdlastic crusher machine |, en let op het dragen van stofmaskers. Enkele problemen die vaak kunnen worden ondervonden bij de werking van de productielijn van de plastic brekerpijpleiding.

Operationeel personeel en onderhoudsgerelateerd personeel kunnen de productielijn niet betreden met sandalen en slippers. Als er een probleem is met de apparatuur, neem dan onmiddellijk contact op met het servicepersoneel van de apparatuur. Als u olievlekken op de weg vindt, moet u deze onmiddellijk opruimen om vallen en verwondingen te voorkomen.

Ga niet in het werkgebied van mechanische apparatuur staan om botsingen met pijpleidingen te voorkomen. Bij het schoonmaken van de plastic crusher machine |, zorg ervoor dat u handschoenen draagt om het schakelstroomcircuit af te sluiten.

Sluit geen apparatuur aan op elektrische draden zonder toestemming. Over het algemeen worden eenvoudige verbindingen gemaakt door reparaties van mechanische apparatuur en moeilijke routes worden gemaakt door lassers.

Let op het plastic stof dat wordt gegenereerd door de gebroken plastic onderdelen wanneer de plastic breker draait en draag een stofmasker.